Βαθμολογία

Το ντέρμπι στα Βούναινα!

Τα Βούναινα πήραν μια σπουδαία νίκη κερδίζοντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Απόλλων Βρυσίων με σκορ 4-1 και έτσι οδεύουν προς την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη
Εικόνες: Γιώργος Γκαντέλος

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, όταν συνδυάστηκαν ωραία ο Αγγελάκης, με τον Αρβανιτοζήσης Γ. και τον Λιάπη, με τον τελευταίο να δίνει κάθετη πάσα στον Γιαχνή και να κάνει το 0-1. Στη συνέχεια όμως δέχθηκαν δύο γρήγορα γκολ, στο 14’ συνδυάστηκαν ωραία ο Μερτζανίδης, ο Μαλαβιέζος και ο Τσαπράζης Σ. και το γκολ πέτυχε μέσα από την περιοχή ο Μερτζανίδης.

Στο 16’ μετά από σέντρα του Τσαπράζη Σ. πήρε την κεφαλιά ο Μαλαβιέζος και με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 25’ ο Απόλλων είχε ένα καλό σουτ με τον Λιάπη, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Στο 60’ σουτ του Τσάτσου καλό απέκρουσε ο Μητσόπουλος.

Στο 75’ ο Τσαπράζης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και διαμόρφωσε το 3-1 και στο 90’ μετά από έξοχη ενέργεια του Λεμονή, έβγαλε την μπάλα στον Τσαπράζη Σ. και έκανε το τελικό 4-1.

Βούναινα (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Τριτόπουλος, Μερτζανίδης (77’ Τικταπανίδης), Παλάσκας, Φαρμάκας, Γκέκας, Σάλτας, Τσαπράζης Σ., Μαλαβιέζος, Τσαπράζης Κ. (78’ Λεμονής), Τσάτος (65’ Χριστοδούλου).

Απόλλων Βρυσιών (Λεωνίδας Τασιούλης): Μητσόπουλος, Αγγελάκης, Μπερσιάνης, Γαϊτανίδης (70’ Καραντάκης), Στεφανής, Γιαχνής, Αρβανιτοζήσης Γ., Ζητούνης (65’ Βουβαλούδης, Αρβανιτοζήσης Δ., Λιάπης (80’ Καναβός).

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη Α., Παπαδημητρίου Χ., Αναστασίου Γ.