Βαθμολογία

Τα είχε όλα η νίκη του Κιλελέρ

Νίκη με σκορ 2-3 πήρε το Κιλελέρ, μέσα στο Ναρθάκι, σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και σίγουρα το απόλαυσαν όσοι το παρακολούθησαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ, όταν στο 20ο λεπτό, ο Μπούσιος με προσωπική ενέργεια έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βαρελάς, έκανε δύο τα τέρματα για το Ναρθάκι, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Να σημειωθεί εδώ, ότι οι γηπεδούχοι, έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 35ο λεπτό, όταν ο Χρήστος Καπετάνος, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος, το Κιλελέρ μείωσε, όταν ο Κοκότσικας βρήκε με σέντρα τον Χατζηλαδά, που έκανε το 2-1, ενώ στο 75’ πάλι από σέντρα του Κοκότσικα και ωραίο συνδυασμό Χατζηλαδά και Γουρνάρη, ο δεύτερος ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Βασίλη Δραγατσίκη. Στο 85’ μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή, όταν και πάλι από σέντρα του Κοκότσικα, ο Γουρνάρης με κεφαλιά σημείωσε το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ. Τέλος, να σημειωθεί ότι στην επόμενη φάση, αποβλήθηκε και ο Ζαγγανάς από το Ναρθάκι, για διαπληκτισμό με αντίπαλο.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Καπετάνος Γ., Μπουλούτσος, Κεσέογλου(75’ Μπασδάνης), Τσιγαρίδας, Παπανικολάου, Λελεντζής Στ., Καπετάνος Χρ., Μπούσιος, Βαρελάς, Βαΐτσης(60’ Ζαγγανάς), Παλαμίδας.

Κιλελέρ(Βασίλης Δραγατσίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Φιλοκώστας, Μπαλλάς(60’ Μουρατάι), Θεοδωρόπουλος, Γούσης(75’ Τσαμπάζης), Χατζόπουλος, Γουρνάρης, Κοκότσικας, Κασιός(90’ Νασιούλας), Χατζηλαδάς.

Διαιτητής: Τσακνάκης Βοηθοί: Παλαμίδας, Μπούτος.

Γιώργος Μητσιούλης