Βαθμολογία

Σε υψηλές πτήσεις συνεχίζει ο Σ.Σ. Ραψάνης!

Ο Σ.Σ. Ραψάνης επικράτησε με σκορ 3-1 του Αρμενίου και συνέχισε το νικηφόρο σερί του. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο το ματς, στο 30’ ο Ντέμης Γκαραγκούνης, έκανε ένα καλό σουτ, αφού πήρε την πάσα από τον Κούμε και έκανε το 1-0.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάθηκαν μοναδικά τετ α τετ με τους Μπούρο, Κούμε και Γκαραγκούνη Ντέμη. Στο δεύτερο μέρος στο 55’ ισοφάρισε το Αρμένιο όταν ο Καμπανάς από κοντά με δυνατό σουτ έκανε το 1-1.

Στο 60’ το Αρμένιο έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού ο Σολάκου δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο 70’ για τους γηπεδούχους ακυρώθηκε γκολ του Δημήτρη Γκαραγκούνη (γιατί δεν είχε στηθεί καλά η μπάλα).

Το παιχνίδι εξελίχθηκε μονόλογος για τον Σ.Σ. Ραψάνης, με τους Μπούρο και Ντιντή να χάνουν πολλές ευκαιρίες. Στο 87’ ο Γκαραγκούνης Ντέμης διπλασίασε τα τέρματά του, όταν πήρε την πάσα από τον Σαχπαντζίδη και κρέμασε τον Καρακυρίτση. Στο 91’ κέρδισε πέναλτι ο Σινάν, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 3-1.

Σ.Σ. Ραψάνης (Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Γκαραγκούνης Δ., Γκαραγκούνης Ντέμης, Τσούλκας, Σαχπαντζίδης, Ντιντής, Σινάνι Β., Σινάνι Κ., Σινάν, Κούμε (46’ Κουτσιμανής), Μπούρος.

Δήμος Αρμενίου: Καρακυρίτσης, Ψάρρας, Ρουμπιές, Γκόντας, Ρενάτο, Σολάκου, Καψούρης, Καμπανάς, Μπάγιας (65’ Παπαϊωάννου), Τσούμπικας, Καραμπουτάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης Δ., Κόκκας Κ., Κακάνης Ν.

Βάσω Γκατζούλη