Βαθμολογία

«Έλαμψε» με πεντάρα

Ευρεία νίκη με σκορ 5-3 πήρε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, απέναντι στο Καλαμάκι για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και έτσι παρέμεινε κοντά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Αστέρα, αφού άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ κάνοντας το 0-1 με τον Θανάση Τζαβέλα. Μάλιστα, στο 18’ ο Φλαμούρ, διπλασίασε τα τέρματα για το Καλαμάκι. Ωστόσο, το Μελισσοχώρι απάντησε, όταν στο 31ο λεπτό, ο Ευαγγέλου με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κουτσογιάννης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Ηλία Αράπη. Οι γηπεδούχοι έκαναν την απόλυτη ανατροπή, όταν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Ευαγγέλου με ατομική ενέργεια, σημείωσε το 3-2, βάζοντας για πρώτη φορά μπροστά την ομάδα του στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τοσιούδης, σημείωσε το 4-2 στο 47’, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Λιάγκας με σουτ έκανε το 5-2, σφραγίζοντας την νίκη για τους γηπεδούχους. Το μόνο που έκανε το Καλαμάκι, ήταν να μειώσει σε 5-3, με τον Κωσταρέλο στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

Αστέρας Μελισσοχωρίου(Ηλίας Αράπης): Κυλιριώτης, Μπόλος, Τζεμολάρι, Παναγιωτόπουλος, Βαλώζος Β., Κουτσογιάννης, Λιάγκας, Μητός(75’ Ζαφειρίου), Νούσιας, Ευαγγέλου(80’ Ζουρλαδάνης), Τοσιούδης(85’ Βαλώζος Αχ.).

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Συράκης(37’ Γούργος, λ.τ.), Καράτζιος Θ., Τζαβέλας Αθ., Νταμήτρος, Καλόγηρος, Ντινούλης(80’ Παπακανάκης), Ρόιδος(70’ Κολοβός), Φλαμούρ, Κωσταρέλος, Σφέτσος Κ., Σφέτσος Αλ.

Διαιτητής: Τσιτσιρίκας Βοηθοί: Γούλας, Παπαχατζής.

Γιώργος Μητσιούλης