Βαθμολογία

Έκαναν την έκπληξη τα Πλατανούλια

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη πήρε ο Ηρακλής Πλατανουλίων στο πρωτάθλημα του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, μιας και αυτήν την αγωνιστική κέρδισε με σκορ 3-4 τον Βρυότοπο και ελπίζει ακόμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 27’ με διαγώνιο σουτ του Δεληχρήστου, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 35’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωστίμπα, σε 1-1. Στο 40’ μάλιστα, ο Γιώργος Ματράκης με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Τσοπάνογλου, έκανε το 1-2 βάζοντας μπροστά τα Πλατανούλια. Στο 44ο λεπτό, ο Βρυότοπος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βόραδα, με τις δύο ομάδες να παν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν και πάλι, όταν στο 65’ ο Γιώργος Ματράκης έκανε το 2-3, για να ισοφαρίσει ακόμα μια φορά ο Βρυότοπος σε 3-3 με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Σπυρόπουλος στο 75ο λεπτό. Το τελικό 3-4, διαμόρφωσε στο 79’ ο Άλμπαν, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κώστας Ματράκης.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Βρυότοπος είχε και δύο δοκάρια, στο 70’ με τον Φιλιππίδη και στο 80’ με τον Βόραδα.

Βρυότοπος(Μανώλης Γαραζανάκης): Μάνος, Νταλακούρας, Δεμερτζής(70’ Μπίτης), Γκαμέτσας, Γκαμπέτας, Κανάκης, Τσιρόπουλος, Παππάς(30’ Σπυρόπουλος), Βόραδας, Δεληχρήστος, Μπιζιώτας(60’ Φιλιππίδης).

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιάννης Νίκας): Ζαμπόγιας Ι., Κουκουβάγιας, Παπαλέξης, Ματράκης Κ., Καρκαντζιάς, Κωστίμπας, Νότας, Ζαμπόγιας Θ., Τσοπάνογλου, Άλμπαν, Ματράκης Γ.

Διαιτητής: Καραμούστος Βοηθοί: Πατσής, Κουμάρογλου.

Γιώργος Μητσιούλης