Βαθμολογία

Την «Αναγέννησε» ο Τζερεμές

Ευρεία νίκη με σκορ 4-0 πήρε η Αναγέννηση Φαρσάλων, απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων, ανανεώνοντας έτσι τις ελπίδες της για παραμονή στον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ. Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, έγινε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ωστόσο αυτό δεν πτόησε την Αναγέννηση, που ήταν δυναμική στο παιχνίδι και κατάφερε να φτάσει στην νίκη.

Μόλις στο 14ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Τζερεμές, εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Ρούμπας με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Στο 39’ ο Αλεξίου συνδυάστηκε ωραία με τον Τζερεμέ και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τζερεμές έκανε το 3-0 στο 80ο λεπτό, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε και το τελικό 4-0 στο 82’, σημειώνοντας παράλληλα χατ-τρικ και οδηγώντας την ομάδα του σε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Κούρο, Τσιάμπας, Μπόγκας, Τριανταφύλλου, Ρούμπας(80’ Βότσης, λ.τ.), Δημητρακόπουλος(54’ Κούμπρια), Μουτκανάς Θ., Χριστοδούλου(82’ Βασιλόπουλος), Τζερεμές, Αλεξίου.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Κατσούλης(27’ Κονατσιώτης, λ.τ.), Δημουλάς, Κουτσόπουλος, Λαζαρίδης, Μαρβατάι Τ., Ρουμάνης Αντ.(46’ Ρουμάνης Αν.), Μητσόπουλος, Μαρβατάι Κ., Νιαβής(67’ Παπανικολάου), Νασιούλας, Κυριάκου.

Διαιτητής: Καραθάνος Βοηθοί: Παραφέστας, Παστάκας.

Γιώργος Μητσιούλης