Βαθμολογία

Κουλούρια και… παράπονα

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μυραϊκό και Ολυμπιακό Αμπελιάς, για τον 2ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι, είχαν δοκάρι στο 30’ με τον Σπανό, ενώ απείλησαν με τους Νέλι και Ζαχαριά. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, είχαν τρία δοκάρια με τους Στεργιόπουλο (2’), Μπατσκίνη (20’) και Παναγιωτόπουλο (89’), ενώ πέτυχαν και γκολ με τον Μπατσκίνη, στο 65ο λεπτό, το οποίο όμως ακυρώθηκε για χέρι.

Από εκεί και πέρα, ο Μυραϊκός έχει έντονα παράπονα από την διαιτησία, για πέναλτι που θεωρεί πως δεν δόθηκε στον Σπανό. Από την άλλη, η Αμπελιά, έχει άλλη άποψη, καθώς θέλει να συγχαρεί τους διαιτητές της αναμέτρησης.

Μυραϊκός(Σάκης Τσιάρας): Καραφέριας, Βλάνδος, Μπαντούλης, Ζαχαριάς, Καραγιάννης, Σπανός, Σώκος, Νέλι, Νέστορας(20’ Ζαφειρίου, λ.τ.), Χασιώτης(75’ Παπαχρήστος), Κατσανούλης Κ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Κώστας Σταματόπουλος): Αποστολάκης, Ακρίβος, Κουλάκογλου, Κατσικόπουλος, Μπρόζος, Θανόπουλος, Σαλής, Μπατσκίνης, Στεργιόπουλος, Σουλιώτης, Παναγιωτόπουλος.

Διαιτητής: Τέγος Βοηθοί: Μπάρκας, Τσιούμας.

Γιώργος Μητσιούλης