Βαθμολογία

Έμεινε ζωντανή η Ακαδημία!

Ένα σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Β’ ΕΠΣΛ έκανε η Ακαδημία Αχιλλέως κερδίζοντας την Ανθούπολη με σκορ 1-2!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του Γιάννη Βασιλείου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και πήρε μια μεγάλη νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας!

Στο 23’ ο Σαπουνάς με πλασέ άνοιξε το σκορ για την Ανθούπολη, όμως στο 45’ ο Αναγνώστης με προβολή μέσα στην περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Στο 50’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αναγνώστη από τον Παυλίδη. Ο Δημακόπουλος το εκτέλεσε όμως ο Χάμος μπλόκαρε!

Στο 62’ ο Αναγνώστης βρέθηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Το γκολ της νίκης για την Ακαδημία ήρθε στο 68’ από τον Μισαηλίδη με ωραία τελείωμα μέσα στην περιοχή.

Ανθούπολη: Χάμος, Κωτέλης (78’ Μίχος), Μπλούφας, Παναγούλης, Παυλίδης, Μακρυνίκας (60’ Μπάρκας), Ρόκας, Σκορδίλης, Σαπουνάς, Τσιάτας.

Ακαδημία Αχιλλέως (Γιάννης Βασιλείου): Σακελαρίου Δ., Σακελαρίου Φ. (65’ Θανόπουλος), Μάρκου, Δημακόπουλος, Σακελαρίου Κ., Καραμπέρης, Καψιώχας, Χρόνης (79’ Κομισόπουλος), Πέτσας (93’ Φιτσόπουλος), Αναγνώστης, Μισαηλίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης Ν., Νάκας Χ., Τάνας Ι.