Βαθμολογία

Διπλό με ανατροπή για την Μελία!

Η Μελία κατάφερε να περάσει από τη Νέα Πολιτεία κερδίζοντας την Ομόνοια με σκορ 1-3!.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως το σκορ διαμορφώθηκε με ανατροπή για τους φιλοξενούμενους που αν και είχαν 13 παίκτες διαθέσιμους πήραν τη νίκη. Πολλές οι απουσίες και για τους γηπεδούχους.

Στο 44’ ο Γιαννακός άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη μίλησε ο… Μητσιάκος που με τρία προσωπικά του γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του!

Στο 65’, 77’ και 89’ τα γκολ για τη Μελία, ενώ το τρίτο σημειώθηκε με πέναλτι. Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό και γενικά παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και να πάνε με το 1-0 στα αποδυτήρια. Δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ και δέχθηκαν τρία γκολ στην επανάληψη με τη Μελία να πανηγυρίζει μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Πιτσίλκας, Δραχαλίβας, Μπέτσης, Γιαννακός, Γκόνας, Στραβέλας, Σέτζας, Δούρος, Δημητρέλης, Θανάσης.

Ένωσις Μελιάς (Νίκος Καψούρης): Ράντζας, Νταλαμπύρας, Ρακιντζόγλου (85’ Τέγος), Μητσιάκος (90’ Μπακάλης), Χασιώτης, Αβδουλάς, Κολοβός, Χατζόπουλος, Κόγιος, Αγγελακόπουλος Χ.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός Β., Μπουρονίκος Μ., Παπαβασιλείου Δ.