Βαθμολογία

Τρίποντο παραμονής για τον Οικονόμο!

Σημαντική εντός έδρας νίκη επί της Κοζάνης με 3-0 πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για τον ίδιο στόχο, την παραμονή στην κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Πλασέ του Αλιατίδη μετά την εκτέλεση πλαγίου μπλοκάρει σταθερά ο Νούσιας.

10’ Μοναδική ευκαιρία για τον Οικονόμο, ο Χάμος μετά από πάσα του Μανακούσιου βρίσκετε μόνος του απέναντι από τον Σταματόπουλο που κρατάει όμως το μηδέν για την ομάδα του.

18’ Σέντρα του Τσικόπουλου κεφαλιά του Δούμα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.

30’ Φάουλ για τον Οικονόμο, απευθείας εκτέλεση του Καραγκούνη στα δίχτυα του Σταματόπουλου (1-0).

65’ Καραγκούνης ο εκτελεστής του φάουλ κεφαλιά του Κουμπούρα πάνω από τα δοκάρια.

75’ Σέντρα του Νάνου αφήνει τη μπάλα ο Χάμος να περάσει και ο επερχόμενος Σενκάι στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Σταματόπουλο παρά την προσπάθεια του να αποκρούσει (2-0).

76’ Δοκάρι για τον Οικονόμο μετά από σουτ του Χάμου.

82’ Μοναδική ευκαιρία για τον Οικονόμο με τη μπάλα να κοντράρει πάνω στις γραμμή και τελικά να διώχνουν οι αμυντικοί μετά από πλάγιο του Κουλτσιάκη, με τον Χάμο και τον Σενκάι να μην μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

85’ Πέναλτι για την Τσαριτσάνη. Εκτέλεση ο Χάμος και 3-0 για τον Οικονόμο, το πέναλτι κέρδισε ο Αγρόδημος.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καρακώστας, Μανακούσιος, Μάντζιος, Κουμπούρας, Μπαλής, Νάνος (78’ Νάνος), Αγρόδημος, Χάμος, Καραγκούνης (72’ Σενκάϊ), Τόλιος (60’ Κουλτσιάκης).

Κοζάνη (Γιάννης Προβίδας): Σταματόπουλος, Ηλίας, Συμεωνίδης, Μπιμπίρης, Αλιατίδης (76’ Αλιατίδης), Καραμπατζάκης Ι. Τσικόπουλος, Τραυλός (55’ Παπαδόπουλος Δ.), Δούμας, Ταφαρλής (70’ Κρασώνης), Παπαδόπουλος.

Τον αγώνα «σφύριξε» ο κ. Βρέσκας (Ημαθίας). Βοηθοί του ήταν οι κ. Γιαμούζης, Θεοδώρου (Πιερίας).