Βαθμολογία

Football League: Αγωνία σε κορυφή και ουρά

Η αντίστροφη μέτρηση για τα ματς της 25ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου πλησιάζει στο τέλος της. Οι ομάδες έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η αγωνία για τα πλέι οφ αλλά και τα πλέι άουτ έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στην Πάτρα, η Παναχαϊκή που στοχεύει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση υποδέχεται τα Χανιά που θέλουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μείνουν στο κόλπο για την 4η θέση. Επίσης, ο Παναιγιάλειος που κυνηγάει τον στόχο της 4ης θέσης, θέλει τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Ερμιονίδα που έχει τις ίδιες βλέψεις.

Στο Ρέθυμνο, η Επισκοπή που επιζητά το τρίποντο ώστε να αποφύγει οριστικά τον απευθείας υποβιβασμό αναμετράται με τον Απόλλωνα Σμύρνης που στοχεύει στο «διπλό» για να μείνει κοντά στην Παναχαϊκή ή ακόμη και να την περάσει, αν «σκοντάψει» με τον ΑΟΧ. Τέλος, ο Άλιμος υποδέχεται τον Φωστήρα που έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά, επιζητώντας τη νίκη που θα διατηρήσει τις όποιες ελπίδες του για συμμετοχή στα πλέι άουτ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Νότιος όμιλος

Κυριακή 29/3

15.00: Καλλιθέα – ΑΕΚ

15.00: Παναχαϊκή – ΑΟ Χανιά

15.00: Άλιμος - Φωστήρας

15.00: Επισκοπή - Απόλλων Σμύρνης

15.00: Παναιγιάλειος - Ερμιονίδα

Ηρακλής Ψαχνών - Πανηλειακός δ.δ.

Ρεπό: Αχαρναϊκός