Βαθμολογία

Το πάλεψαν οι Λύκοι αλλά Ατρόμητο το Δασοχώρι

Νίκη με σκορ 3-2 πήρε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, που κέρδισε με αυτό το σκορ τους Λύκους, για τον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Ακριβόπουλο, για να ακολουθήσει ο Παλάντζας, που στο 40’ σημείωσε το 2-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το Δασοχώρι σφράγισε την νίκη του, όταν στο 55ο λεπτό, ο Κακαβίτσης έκανε το 3-0. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα της Λάρισας, μείωσε σε 3-1, με τον Αλεξανδρή στο 60ο λεπτό, ενώ στο 70’ ο Λιντζερίνος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Τέλος, να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς για τους γηπεδούχους, αποβλήθηκε ο Κακαβίτσης με απευθείας κόκκινη στο 65’, για εξύβριση αντιπάλου, ενώ για τους Λύκου, ο Γεωργούλας πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 73ο λεπτό.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Μιχάλης Μαλαμάς): Παπανικολάου, Τσέτσιλας, Βάιος(60’ Σαχίνης), Φραγκογούλας, Μαντζαφλάρας, Ζαμπούλης, Παλάντζας(83’ Κουκουλιόπουλος), Δαμασιώτης, Κουτσογιάννης, Ακριβόπουλος, Κακαβίτσης.

Λύκοι(Λευτέρης Λελέδης-Σάκης Καλαμάς): Μουτσάι, Γκίκας, Καψάλης, Σπανός, Ντριβαλάς, Λιντζερίνος, Γεωργούλας, Αλεξανδρής, Σταυρόπουλος(60’ Τζήμας), Μάνης(70’ Χατζηαντωνίου), Μήτρος.

Διαιτητής: Κορέστης Βοηθοί: Ντελέζος, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης