Βαθμολογία

«Συννεφιασμένο Σάββατο» για τον Λαρισαϊκό

Νίκη με σκορ 3-1 πήρε ο Όλυμπος Καρυάς απέναντι στον Λαρισαϊκό, ο οποίος από ότι φαίνεται υποβιβάζεται στην μικρότερη ερασιτεχνική κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ, ενώ το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Λάρισας ήταν να μειώσει στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Στο 20ο λεπτό, ο Λευτέρης Καβαρατζής, εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Χρήστος Δάσσιος έβαλε τον Όλυμπο μπροστά στο σκορ με κεφαλιά, ενώ στο 35’, ο Μανούσιος σημείωσε το 2-0, έπειτα από σέντρα του Αχιλλέα Αλεξόπουλου, με το σκορ αυτό να μένει ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Καρυά έφτασε και σε τρίτο γκολ, όταν ο Αχιλλέας Αλεξόπουλος με διπλή προσπάθεια, σημείωσε το 3-0 για την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, ο Λαρισαϊκός, το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Σαγάνη, στο 80ο λεπτό του παιχνιδιού.

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Καραγκόγκος, Δάσσιος Γ.(60’ Δάσσιος Ορ.), Δάσσιος Γρ., Στεργιούλας, Δάσσιος Χρ.(80’ Κελέκης), Αλεξόπουλος Στ., Καβαρατζής Ελ., Μανούσιος, Δάσσιος Κ.(70’ Αξούγκας), Αλεξόπουλος Αχ.

Λαρισαϊκός(Μανώλης Μπατσαράς): Πατέτσος, Παναγιωτίδης, Θεοχαρίδης(50’ Μικερτζής), Γενητσεφτσής, Σαγάνης, Τσιμπουκλής, Γιώργης, Ρομουλίνο, Ευθυμιάδης(80’ Φλορίν), Κουτσογιώργος Ι.(60’ Γκόλαντας), Παπαγιαννόπουλος Κ.

Διαιτητής: Ευστρατίου Βοηθοί: Νάκας, Ντανταλής.

Γιώργος Μητσιούλης