Βαθμολογία

Ο Σολωμός χαμογέλασε για την Ελάτεια στο 65’

Νίκη με σκορ 1-0 σημείωσε η Θύελλα Ελάτειας επί της Ελασσόνας 2013 για τον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα της Ελάτειας είχε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες από το 10’ μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου και στο τέλος η τύχη της χαμογέλασε και συγκεκριμένα στο 65’ όπου ο Σολωμός κέρδισε το φάουλ και με εκπληκτικό σουτ από τα 70 μέτρα της μεγάλης περιοχής της Θύελλας «κρέμασε» τον Κοντελίδη και έκανε το 1-0.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό από την αρχή και περισσότερο παίχθηκε στο κέντρο. Η Ελασσόνα αντίθετα δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 10’ για την Ελάτεια ο Κίτσιος Γ. έκανε το σουτ η μπάλα στο δοκάρι. Στο 15’ ο ίδιος παίκτης από αριστερά έσπασε στον Σδράγκα και ουσιαστικά επάνω στην γραμμή έσωσαν οι αμυντικοί. Στο 25’ ο Κίτσιος Γ. έκανε δυνατό σουτ απέκρουσε με υπερένταση ο Κοντελίδης.

Στο 32’ ο Σδράγκας μετά από ασυνεννοησία της άμυνας έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 40’ ο Σδράγκας μόνος του, το σουτ του έπιασε ο Κοντελίδης και στο 45’ ο Κίτσιος Γ. από αριστερά μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Θύελλα Ελάτειας (Νίκος Στογιάννης) : Ρωμανός, Σολωμός, Γεωργαντάς, Πιτσιαβάς, Μπλιώνας, Κοσμάνος (85’ Στογιάννης), Πάσχος, Χατζής (88’ Βούλγαρης), Κίτσιος Γ.Κ., Κίτσιος Γ.Θ., Σδράγκας.

Ελασσόνα 2013 (Χρήστος Γκαλίτσιος): Κοντελίδης, Ναλπαντίδης, Μήχης, Μπούτλας, Γκαραβέλης, Καλτέκης, Σερμετζίδης, Δρυστέλλας, Θώμος, Τριανταφύλλου, Καρυπίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γουδουλάκης Α., Γούλας Ι., Μπάρκας Θ.

*Η Ελάτεια αφιερώνει τη νίκη στον Αντώνη Τάσο, που είναι παίκτης της ομάδας και στη γυναίκα του Μαρία Τζώτζου που έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.