Βαθμολογία

Νίκη στο 91’ για Αμπελώνα

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες ο Αμπελωνιακός πέρασε από τον Ηρακλή Λάρισας με 1-2. Για να σφραγίσουν την νίκη έπρεπε να φτάσουν στο τελευταίο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο το πάνω χέρι το είχε ο Αμπελωνιακός. Έτσι στο 20’ ο Βούκιας θα βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του με πλάσε. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματά του με τον Βούκια πάλι να αστοχεί σε σουτ με το 1-0 να παραμένει για το ημίχρονο.

Στην επανάληψη τώρα η εικόνα άλλαξε. Το πάνω χέρι το είχαν οι γηπεδούχοι που πίεζαν για την ισοφάριση που θα έρθει στο 70’. Ο Μπέης μετά από ωραία πάσα του Ζαφειρίου θα κάνει το 1-1. Μάλιστα είχαν και ευκαιρίες να κάνουν την ανατροπή. Τα σουτ των Νάστα και ζαφειρίου θα μπλοκάρει ο Γκικούδης ενώ η εκτέλεση φάουλ του Μπέη θα βγει λίγο αουτ. Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι το παιχνίδι τελείωσε ο Κακαβίτσης θα κάνει στο 91’ το τελικό 1-2.

Ηρ. Λάρισας (Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Καρλιάμπας, Ντουνούδης, Μπέης, Τσέλιγκας, Ζαφειρίου, Νάστας, Φιλίππου (60’ Κούρτης), Τσιάτας.

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Γκαλγκάνας, Γκόλτσος (65’ Γρηγορίου), Κωτούλας, Πρικάκης (75’ Μπίκος), Χατζούλης, Κούρο, Νικολακόπουλος, Πατρίκος, Βούκιας (70’ Τσετιροκλής), Κακαβίτσης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κομισόπουλος, Αναστασίου, Κοντοβασίλης.

Βασίλης Παπαχατζής