Βαθμολογία

«Τέλος» ο Δερμιτζάκης!

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου «καθάρισε» τον Παύλο Δερμιτζάκη και δήλωσε ότι «τα κάστρα πέφτουν από μέσα»! Παρελθόν από τη Λαμία αποτελεί ο Παύλος Δερμιτζάκης και οι συνεργάτες του, όπως ανακοίνωσε ο μεγαλομέτοχος, Πανουργιάς Παπαϊωάννου! Παράλληλα, κάλεσε όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμεί, να λύσει τη Δευτέρα (30/03) το συμβόλαιό του! Μάλιστα, τόνισε ότι σε συνέντευξη Τύπου θα αναλύσει τους λόγους για τους οποίους η Λαμία έφτασε να είναι εκτός πλέι οφ!

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και πολλές επιτυχίες. Επίσης, όσοι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους μπορούν να κάνουν αίτημα από την Δευτέρα το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου και να εγκριθεί.

Οφείλω σαν Πρόεδρος της ομάδας της Λαμίας ένα τεράστιο προσωπικό συγγνώμη διότι αισθάνομαι βαρύτατες ευθύνες για επιλογές που έκανα μέχρι σήμερα, Σε λίγο καιρό θα δώσω αναλυτική Συνέντευξη και θα εξηγώ γιατί η ομάδα της Λαμίας έφτασε να είναι εκτός play off και εκτός στόχων. Και τώρα επιβεβαιώνω το ρητό ότι τα κάστρα πέφτουν πρώτα από μέσα και μετά απ' έξω. Προσωρινά την ομάδα θα την προπονεί ο Γιάννης Λύτρας».

Πηγή: footballleaguenews.gr