Βαθμολογία

Δίκαια ο Παραπόταμος

Ο Κεραυνός Παραποτάμου κέρδισε στην έδρα του την αξιόμαχη Δήμητρα Γιάννουλης με 2-0. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο και έτσι ο Κεραυνός «καθάρισε» από νωρίς.

Το πρώτο ημίχρονο είχε θέαμα και γκολ. Στο 14’ ο Καπετάνιος με πέναλτι θα κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Το πέναλτι το αμφισβητούν οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι είχαν ευκαιρίες να ισοοφαρίσουν. Πρώτα με τον Νασιάκο και μετά με τον Σπανό. Αντιθέτως δέχθηκαν κι άλλο γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Συκιώτης με έξοχη λόμπα στην εκπνοή.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε αντίθετη εικόνα. Το παιχνίδι παιζόταν κυρίως στο κέντρο με τις δύο ομάδες να αμύνονται σωστά. Έτσι δεν υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες και  έμεινε το 2-0 που δίνει στον Παραπόταμο του 3 βαθμούς.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Ζίκος, Κουκουτσέλος, Γκουγκουλιάς, Δαλακόνης, Αβραμούλης, Παππάς, Τάκε, Συκιώτης (70’ Καρανίκας), Κόκκινος (80’ Σαϊτης), Καπετάνιος, Σερίφης.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Σαρακατσάνης, Νασιάκος (77’ λ.τ Γκαλγκανόπουλος), Φατούρας, Καλούσης, Εμμανουήλ, Μαντζιαφλάρας, Καραβασίλης, Θώμος, Μπαμπάλης (82’ Μονάντερος), Κοταρέλας (65’ Ναϊμ), Σπανός.

Βασίλης Παπαχατζής