Βαθμολογία

Μπουκο(βάλτος) και παραμονή!

Με πρωταγωνιστή τον Μπουκουβάλα ο Δαμασιακός επικράτησε εύκολα το εμπόδιο της ΑΕ Δήμου Νίκαιας με 3-1, σε ένα γήπεδο που έμοιαζε πιο πολύ με βάλτο. Έτσι έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Του Βασίλη Παπαχατζή

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Μουσιάρης θα βρει τον Μπουκουβάλα μέσα στην περιοχή αλλά θα στείλει την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Λόλας θα νικηθεί από τον Τζουβάρα σε τετ-α-τετ. Στο 38’ θα έρθει το γκολ από τον Μπουκουβάλα. Ο Λόλας με μία εξαιρετική πάσα θα βγάλει μόνο του τον Μπουκουβάλα και θα κάνει το 1-0.Το ημίχρονο έκλεισε με μία λόμπα του Γανού στο 44’ να περνά μόλις άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε πολύ με αποτέλεσμα να μην είδαμε καλό ποδόσφαιρο. Στο 55’ θα έρθει η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους. Ο Γκουζιώτης μετά από κόντρες θα κάνει το γυριστό σουτ και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Όχι όμως για πολύ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Λόλα ο Καρακάνος θα κάνει την κεφάλια για το 2-1.Το τελικό 3-1 θα γίνει στο 89’. Ο Γανός θα εκτελέσει ένα φάουλ από πλάγια με τον Μπουκουβάλα να κάνει προβολή και να σφραγίζει την νίκη.

Να αναφέρουμε ότι οι παίχτες της ΑΕ Δήμου Νίκαιας είχαν παράπονα από τον διαιτητή για την διεξαγωγή του παιχνιδιού σε αυτόν τον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο.

Δαμασιακός (Θανάσης Γαδρής): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Καρακάνος, Λέτσιος Κ., Μπακαϊμης, Μουσιάρης Δ., Τσάλτας, Γανός (90’ Μουσιάρης Θ.), Λόλας (88’ Λέτσιος Σ.), Μπουκουβάλας, Γογάκος (80’ Σεϊζης-Μπανάκας).

ΑΕ Δήμου Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος (85’ Ολομάνι), Ψαρούλης, Χονδρομάσιος, Δεμέστιχας, Γκουζιώτης, Γκατζούλης Δ. (80’ Πανδρεμένος), Γκατζούλης Λ. (65’ Βέρρας), Μπακαρτζής, Τριανταφυλλόπουλος, Χριστοδούλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Αρχοντής, Νίκζας.