Βαθμολογία

Νίκησε και ελπίζει για τριάδα η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ επικράτησε της Ζακύνθου με σκορ 2-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ και εξασφάλισε την 4η θέση στον Βόρειο Όμιλο της Β’ Εθνικής. Νεμπεγλέρας και Μπόγιοβιτς τα γκολ για την ΑΕΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο φινάλε δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς. Όλα για όλα η ΑΕΛ την τελευταία αγωνιστική στην έδρα του Ηρακλή, που με νίκη μπαίνει στην τριάδα μετά την «γκέλα» της Λαμίας (1-1 με την Καλαμαριά).

Το φιλμ του αγώνα

6’ Σε σέντρα του Καρανίκα από δεξιά ο Σερτζίνιο έχει λάθος βηματισμό και προσπαθεί να βρει την μπάλα με βολ πλανέ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο καλάμι του και να φύγει πάνω από την εστία.

17’ Ο Ελιομάρ έκανε ωραία κεφαλιά πάσα στην περιοχή, ο Καλλιβωκάς δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Μπόγιοβιτς βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα της Ζακύνθου, αλλά το σουτ που έκανε δεν ήταν καλό και μπλόκαρε ο Πολίτης.  

27’ Ο Κυριακίδης έφυγε στην αντεπίθεση από μια μπαλιά που έκλεψε, έφτασε κοντά στα όρια της περιοχής της ΑΕΛ και δοκίμασε ένα μακρινό σουτ που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

34’ Σουτ του Μπλέτσα από δύσκολη θέση πήγε στην εστία της ΑΕΛ, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Αποστολίδης.

38’ Ο Καλλιβωκάς έπιασε τον Μπόγιοβιτς με τα δύο χέρια στην μεγάλη περιοχή και τον εμπόδισε στο να κάνει την προβολή και να σημειώσει γκολ, Κακώς δεν έδειξε την παράβαση ο διαιτητής!

53’ Σουτ του Μελισσά έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Ζακύνθου.

51’ Ο Νεμπεγλέρας με βολίδα μέσα από την περιοχή της Ζακύνθου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Προηγήθηκε κούρσα του Πινδώνη από αριστερά, γύρισμα στην περιοχή και αδυναμία του Μπόγιοβιτς να βρει την μπάλα. 

77’ Ο Μπόγιοβιτς με σουτ μέσα από την περιοχή τελείωσε την ιδανική μπαλιά του Κώστα Νεμπεγλέρα (2-0).

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Δεληζήσης (85’ Μπανούσης), Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Σερζίνιο, Ελιομάρ (46’ Πινδώνης), Πίντο (69’ Γιάντσης), Μπόγιοβιτς.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσοπέλας, Ουνγιαλίδης, Νόνης, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Οικονόμου (70’ Βυθούλκας), Μπλέτσας, Κυριακίδης, Λέκκας (62’ Πιτταράς), Κρολ (80’ Αποστόλου).

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών). Βοηθοί: Νικολαδός, Κουντουρέλης (Αθηνών).