Βαθμολογία

Μένει στην Τσέλσι ο Φελίπε Λουίς

Δύσκολα θα αποχωρήσει από την Τσέλσι ο Φελίπε Λουίς το ερχόμενο καλοκαίρι για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης, αν αναλογιστεί κανείς τα όσα δήλωσε την ισπανική εφημερίδα «Marca».

Ο 29χρονος δεν έχει βρει θέση στο βασικό σχήμα των «μπλε» και δημοσιεύματα ανέφεραν πως η επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε, την Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι πιθανή.

Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται πως δεν ισχύει, με τον Βραζιλιάνο να έχει πρόθεση να εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Είμαι απλά αφοσιωμένος στην Τσέλσι, στη σκληρή δουλειά και στην πρόθεσή μου να δώσω το καλύτερο ώστε να τελειώσω τη σεζόν με άλλο ένα σημαντικό και όμορφο τρόπαιο. Σίγουρα, όλα μπορούν να αλλάξουν στο ποδόσφαιρο, αλλά είμαι χαρούμενος και έχω τριετές συμβόλαιο στην Τσέλσι που θα ήθελα να ολοκληρώσω», ανέφερε αρχικά.

«Είχα κάποια από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου στην Ατλέτικο και θυμάμαι τους οπαδούς, τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό μου επιτελείο. Λατρεύω τον Σιμεόνε, είναι ένας προπονητής που μου έμαθε τόσα πολλά», προσέθεσε στη συνέχεια.