Βαθμολογία

Νέο συμβόλαιο για Χιουζ!

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μαρκ Χιουζ έως το καλοκαίρι του 2018, ανακοίνωσε η Στόουκ! Το είπαν και το έκαναν οι άνθρωποι της Στόουκ, οι οποίο φρόντισαν να συνεχίσουν να έχουν τον Μαρκ Χιουζ στο «τιμόνι» της ομάδας!

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν το τελευταίο διάστημα σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους και το μεσημέρι της Παρασκευής (27/3) ήρθαν και οι επίσημες ανακοινώσεις!

Ο Ουαλός προπονητής, έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του προτάθηκε από τη διοίκηση της Στόουκ και το οποίο τον κρατά στο «Μπριτάνια» έως το καλοκαίρι του 2018!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο και νομίζω πως αυτή είναι μια σημαντική ημέρα για όλους στο σύλλογο. Ο καθένας μπορεί να δει ότι συνεχίζουμε να προοδεύουμε σαν ομάδα και θέλουμε να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε» ανέφερε αμέσως μετά την ανακοίνωσης της νέας συμφωνίας ο 51χρονος τεχνικός.

Ο Χιουζ ανέλαβε τις τύχες της Στόουκ τον Μάιο του 2013, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Την περσινή σεζόν οι «πότερς» τερμάτισαν στην 9οι, ενώ στην ίδια θέση βρίσκονται και φέτος.