Βαθμολογία

«Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τη Λίβερπουλ»

Σίγουρος για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν μετάνιωσε για την επιλογή του.

Στο «Άνφιλντ» επιστρέφει την ερχόμενη Κυριακή ο Πέπε Ρέινα, ο οποίος θα αγωνιστεί στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα στις ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ και του Τζέιμι Κάραγκερ.

Με αφορμή λοιπόν ο συγκεκριμένο γεγονός, ο Πέπε Ρέινα μίλησε στο «TalkSport» και αναφέρθηκε στη μετάβασή του από τη Λίβερπουλ στη Μπάγερν Μονάχου για την οποία δεν έχει μετανοιώσει στιγμή.

«Δεν υπάρχει χρόνος για να μετανιώσω. Έχει να κάνει με το να κοιτάω μπροστά και να είμαι χαρούμενος για το τι έχω πετύχει στην καριέρα μου στη Λίβερπουλ. Έχω μία ωραία Κυριακή για να πω αντίο σε όλους αυτούς τους οπαδούς που με αγάπησαν στη Λίβερπουλ για πολλά χρόνια», σημείωσε σε πρώτο βαθμό.

«Η ζωή θα μπορούσε να ήταν καλύτερη παίζοντας περισσότερα παιχνίδια, αλλά αυτή είναι η ζωή του τερματοφύλακα. Πρέπει να είμαι υπομονετικός και να δουλέψω σκληρότερα», υπογράμμισε ο Ισπανός κίπερ.