Βαθμολογία

«Καταλαβαίνω γιατί συγκρίνουν τον Κέιν με μένα»

Ο Άλαν Σίρερ εξήγησε σε άρθρο του στο «BBC» τους λόγους για τους οποίους θαυμάζει τον Χάρι Κέιν αλλά και αυτούς που τον οδηγούν στο να «δεχθεί» την σύγκριση που γίνεται ανάμεσά τους από τον κόσμο.  

«Φάνηκε λίγο αλαζονικό το σχόλιό του πως θέλει να αποτελέσει κομμάτι της εθνικής Αγγλίας και όχι απλώς να συμμετέχει σε αυτήν. Αλλά με την καλή έννοια.

Ο λόγος για τον οποίο πιστεύω πως πρέπει να ξεκινήσει κόντρα στην Λιθουανία είναι πως έχει την αυτοπεποίθηση να μπει στο σύνολο της Αγγλίας και να πιστέψει αμέσως ότι αξίζει σε αυτό το επίπεδο. Θέλει μια ευκαιρία να αποδείξει πως αξίζει. Το ίδιο έκανα κι εγώ και μπορώ να καταλάβω γιατί τον συγκρίνουν μαζί μου.

Είμαι μεγάλος θαυμαστής του και αυτό που αγαπώ ιδιαιτέρως σε εκείνον είναι πως σκοράρει με πολλούς τρόπους και δεν τον ενδιαφέρει τον ποιο αντιμετωπίζει ή το πόσο γνωστός είναι στον χώρο.

Έχει εξαιρετικές ικανότητες και τα τελειώματά του είναι παγκόσμιας κλάσης. Έχει λίγο απ’ όλα στο παιχνίδι του. Είναι ακόμη λίγο άγουρος αλλά αν τα βάλεις όλα μαζί καταλαβαίνεις πως θα γίνει πάρα πολύ καλός» έγραψε μεταξύ άλλων ο Σίρερ, ο οποίος συνέχισε δίνοντάς του την συμβουλή να απολαύσει κάθε λεπτό.

Στο πινακάκι του «BBC» παρακάτω μπορείτε να δείτε πόσα γκολ σε πόσα παιχνίδια είχε ο Σίρερ μέχρι το ντεμπούτο του στην εθνική και πόσα έχει ο Κέιν, αν υποθέσουμε πως θα παίξει κόντρα στου Λιθουανούς.