Βαθμολογία

Ντούντεκ: «Καλύτερα να φύγει ο Σέζνι»

Κανένα μέλλον στην Άρσεναλ δεν έχει ο Βόιτσεχ Σέζνι σύμφωνα με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα, Γέρζι Ντούντεκ, ο οποίος σημείωσε πως ο πορτιέρο των «κανονιέρηδων» δεν βρίσκεται στον ίδιο βαθμό ετοιμότητας με τους Πολωνούς συμπατριώτες του Φαμπιάνσκι και Μπόρουτς για την εθνική ομάδα. Το «καμπανάκι» στον Βόιτσεχ Σέζνι φρόντισε να χτυπήσει ο Γέρζι Ντούντεκ.

Με αφορμή τις κλήσεις του Άνταμ Ναβάλκα για τα διεθνή παιχνίδια που έχει να δώσει η εθνική Πολωνίας, ο παλαίμαχος κίπερ στάθηκε στη θέση του τερματοφύλακα, ξεκαθαρίζοντας πως στην παρούσα φάση υπάρχουν τουλάχιστον δύο «ποιοτικότεροι» πορτιέρο από αυτόν της Άρσεναλ, ο οποίος πλέον δεν αγωνίζεται.

«Είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Ευτυχώς έχουμε δύο τερματοφύλακες που μπορούν να προσδώσουν ποιότητα στο τέρμα. Σε εξαιρετική φόρμα είναι Λούκας Φαμπιάνσκι και από την άλλη πλευρά, ο Άρτουρ Μπόρουτς είναι πολύ έμπειρος. Νομίζω ότι ο Άνταμ Ναβάλκα θα περιμένει μέχρι το τέλος για να πάρει την απόφαση», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Για τον Σέζνι είναι το λιγότερο πιθανό να παίξει στο ματς με την Ιρλανδία. Αν ήμουν στη θέση του, θα αναρωτιόμουν αν υπάρχουν ακόμη ευκαιρίες στην Άρσεναλ και δεν θα περίμενα όσο ο Φαμπιάνσκι, από τη στιγμή που μπορείς να δεις ότι ο Αρσέν Βενγκέρ είναι σταθερός στην επιλογή του Νταβίντ Οσπίνα», υπογράμμισε.