Βαθμολογία

Φιλικά της ακαδ. ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στη Θεσσαλονίκη

Φιλικούς αγώνες έδωσε η ακαδημία της ΑΕΛ την Κυριακή 22 Μαρτίου στην Θεσσαλονίκη, φιλοξενούμενη από την σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στη συμπρωτεύουσα.

Στις άρτιες εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, τα πέντε αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας μας (εφηβικό, παιδικά, προπαιδικά) έδωσαν ισάριθμους αγώνες με τις αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες του Ολυμπιακού. Οι εμφανίσεις των τμημάτων της ομάδας μας ήταν άξιες επαίνων από όσους παρακολούθησαν τους αγώνες και ενδεικτικές της ποιοτικής και σοβαρής καθημερινής δουλειάς των αθλητών και των προπονητών. Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων, ο απολογισμός ήταν τέσσερις νίκες για τους βυσσινί και μία ήττα.

Συγκεκριμένα, το Εφηβικό τμήμα της ΑΕΛ (1999-2000) πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ και τελικά νίκησε με σκορ 3-1 χάρη σε τέρματα των Αλέξανδρου Τσιούτσια (2) και Άγη Βαλαώρα ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν δύο λεπτά πριν το τέλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Η σύνθεση: Τσαβδάρης, Κωστομοίρης, Καραγεώργος, Τσιούπρος, Παπακώστας, Μπλάτσας, Χριστιανός, Σπύρο, Τσιούτσιας, Λεσάι, Βαλαώρας, Μπλαντέμης, Τζήκας, Καλαπανίδας, Τόσκα, Ντούλια, Θεοχάρης, Σκεντέρης, Κυρμιτσής, Λάιος, Ζιώγας.

Το παιδικό (γεννηθέντες το 2001) ηττήθηκε δίκαια με σκορ 4-0 πληρώνοντας ορισμένες αμυντικές αδράνειες ενώ είχε και δύο δοκάρια. Η σύνθεση: Σουλούκος, Αλεξανδράκης, Βόγλης, Ράχης, Γκρόζος, Πετάνι, Καμπέρης, Ζυγούρης, Σκύφτας, Γκουγκίδης, Μάτα, Πετρούλης, Μέτσο, Νταλαμπύρας, Τσολάκης, Μητσιούλης, Γκουτζουρέλας.

Οι γεννηθέντες το 2002 («μικρό» παιδικό) επικράτησαν με σκορ 3-0, με τέρματα που σημείωσαν οι Χριστοδούλου, Ντούρας και Μιλτιάδης. Η σύνθεση: Σταθόπουλος, Μαγιάκος, Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου, Τέλιος, Κακαδιάρης, Δίχρης, Μιλτιάδης, Λεπενιώτης, Κατέρης, Μαργαριτόπουλος, Κολοβός, Χριστοδούλου, Ντούρας, Ριζούλης, Σταύρος, Δαμασουλιώτης, Χαχάμης, Σκουλίδης.

Το προπαιδικό (2003) κέρδισε άνετα με σκορ 5-1 (τα γκολ οι Βαρδακάρης (3), Αντωνίου και Νταμπαλέτσιος). Η σύνθεση: Γκούμας, Μακρής, Προβίδας, Αντωνίου, Ταμπόσης, Μουλάς, Στάθης, Δεδούσης, Ντούρας, Τσιπνής, Ντότσικας, Νταμπαλέτσιος, Κομιώτης, Νικολακούλης, Ριζούλης, Μπρακάι, Βαρδακάρης.

Το «μικρό» προπαιδικό (γεννηθέντες το 2004) παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-1 από τους γηπεδούχους, νίκησε με σκορ 4-3 χάρη σε τέρματα των Τσιούπρου (2), Λυγούρα και Σιάτρα. Η σύνθεση: Αναστασίου, Μηλίγκας, Λίτσιος, Τσιούπρος, Γκιάτας, Λυγούρας, Σιάτρας, Γκούμας Παν., Μπακρατσάς, Κομιώτης Αλ., Πατρικιάδης, Παπακωνσταντίνου, Ρήτας, Μιράτσι, Αντωνόπουλος.

Χορηγία της «DelopoulosTrans» στην ακαδημία ποδοσφαίρου

Το τμήμα ποδοσφαίρου της ακαδημίας της ΑΕΛ ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία «DelopoulosTrans» για την χορηγία της.

Η ΑΕΛ εύχεται

Το Δ.Σ. της ΑΕΛ εύχεται καλή ανάρρωση στους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων Κωνσταντίνο Καψάλη και Θωμά Καρακώστα καθώς και στον ποδοσφαιριστή του παιδικού Δημήτρη Μίζα και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.