Βαθμολογία

Νάβας: «Δύσκολο, αλλά δεν τα παρατάμε»

Όσο υπάρχει ελπίδα, η Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει να παλεύει για τον φετινό τίτλο, όπως δήλωσε ο Χεσούς Νάβας. «Παίζω πάντα έτσι όπως έμαθα από μικρός και δεν αλλάζω» είπε για τον τρόπο που αγωνίζεται στις πτέρυγες.  

Ο Ισπανός εξτρέμ των «πολιτών» μίλησε στο «Bleacher Report» και αναφέρθηκε στις πιθανότητες της ομάδας του να συνεχίσει να διεκδικεί τον φετινό τίτλο με την Τσέλσι.

«Υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια για να γίνει η ανατροπή στην κορυφή. Μέχρι να εξανεμιστούν και οι μαθηματικές μας ελπίδες, θα συνεχίσουμε να το πιστεύουμε και να παλεύουμε για να κλείσει η ψαλίδα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, όμως δεν τα παρατάμε» ήταν τα λόγια του, για να προσθέσει αναφορικά με τον τρόπο που προσπαθεί ο ίδιος να βοηθήσει τους «πολίτες» και να φανεί χρήσιμος:

«Ο τρόπος με τον οποίο παίζω είναι αυτός που έμαθα από μικρός και κανείς δεν πρόκειται να μου τον αλλάξει, ούτε θα τον αλλάξω για κάποια ομάδα... Πάντα παίζω στο φτερό και με ταχύτητα. Αυτό είχα μάθει να κάνω και ευτυχώς αυτό μου έχουν ζητήσει να κάνω, οπότε δεν ήταν και κάτι τόσο πολύ δύσκολο για εμένα στις ομάδες που έπαιζα. Δεν μου ζητούσαν κάτι διαφορετικό από αυτό που ξέρω να κάνω».