Βαθμολογία

«Μένει στην Ίντερ ο Βίντιτς»

Σχεδόν απίθανη θεωρείται η αποχώρηση του Νεμάνια Βίντιτς από την Ίντερ το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στο «Gazzetta TV», ο μάνατζερ του Σέρβου αμυντικού, Σιλβάνο Μαρτίνα.

Τι και αν βγήκαν δημοσιεύματα που ανέφεραν πως η επιστροφή του Νεμάνια Βίντιτς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πολύ πιθανή; Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να γίνει, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη, Σιλβάνο Μαρτίνα, μιλώντας στο «Gazzetta TV» ξεκαθάρισε πως ο Σέρβος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβολαίου στην Ίντερ, ενώ επεσήμανε πως δεν έχει κανέναν πρόβλημα ούτε με τον σύλλογο, αλλά ούτε με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Αν θα μείνει στην Ίντερ. Νομίζω πως ναι, επειδή έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια. Στην πραγματικότητα, θέλω να αποκαλύψω κάτι. Πέρυσι πήρε μία συγκεκριμένη απόφαση να έρθει στο Μιλάνο, αν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήθελε να τον κρατήσει», δήλωσε αρχικά ο ατζέντης του παίκτη. «Ο Βίντιτς είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και ποτέ δεν είχε προβλήματα με κανέναν, ούτε με τον Μαντσίνι και την Ίντερ», προσέθεσε.