Βαθμολογία

Πανηγυρική πρόκριση για τον Αμπελωνιακό

Ο Αμπελωνιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών, αφού επικράτησε με σκορ 2-5 της Δήμητρας για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Οι παίκτες του Τάκη Παραφέστα είχαν πολύ καλή απόδοση, σημείωσαν πέντε γκολ και κατάφεραν να φύγουν από τα Τρίκαλα με την πρόκριση στις αποσκευές τους.

Αξίζει να τονίσουμε πως οι Τρικαλινοί αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 38’ αφού αποβλήθηκε ο Βάρρας. Ο Αμπελωνιακός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον νικητή του αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου Σερρών – Πύδνα Κίτρους Πιερίας.

Το φιλμ του αγώνα

3’ Από πάσα του Κακαβίτσα ο Γρηγορίου πέτυχε το 0-1.
4’ Από ατομική προσπάθεια του Κωτούλα και πλασέ του Τσικρικά είχαμε το 1-1.
17’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αμπελωνιακό με τον Γρηγορίου στο όταν απέναντι από τον Βάρρα σούταρε ψηλά.
22’ Φάση διαρκείας για την Δήμητρα όταν από κόρνερ του Τσικρικά αρχικά ο Κωτούλας και στην συνέχεια ο Τσιγάρας δε κατάφεραν να βρουν στόχο.
25’ Από λάθος της άμυνας των «πρασίνων» ο Τσετιροκλής πέτυχε με σουτ το 1-2.
28’ Από κοντινή προβολή του Μπίκου ο Βάρρας απέκρουσε εξ’επαφής. Νέα μεγάλη επέμβαση στην συνέχεια της φάσης όταν ο πορτιέρο της Δήμητρας είπε όχι σε εξ’επαφής κεφαλιά του Κακαβίτση.
36’ Από φάουλ του Χοτζάι κεφαλιά του Μπαούτη η μπάλα άουτ.
38’ Πέναλτι για τον Αμπελωνιακό από ολέθριο σφάλμα του Βάρρα. Ο Βάρρας ανέτρεψε τον Κουρούμαλο και είδε την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γρηγορίου ο οποίος ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 1-3.

47’ Απίθανο γκολ από τον Μπαούτη ο οποίος δέχθηκε την μπάλα από τον Κωτούλα και με κεραυνό νίκησε τον Γκικούδη για το 2-3.
80’ Από σέντρα του Γρηγορίου ο Τσετιροκλής γύρισε στο 2ο δοκάρι και ο Κακαβίτσης με κοντινό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-4.
88’ Από σέντρα του Κουρούμαλου ο Κακαβίτσης με κεφαλιά ψαράκι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 2-5.

Δήμητρα: Βάρρας, Τσιγάρας, Νάζος (38΄ Μηλιώνης), Μούτσιος, Καραστέργιος, Ταμπάκου (68΄Στεργίου), Τσιώλης, Μπαούτης, Τσικρικάς (64΄Τσιγαρίδας), Κωτούλας, Χοτζάι
Αμπελωνιακός: Γκικούδης, Γκόλτσος, Περήφανος (33΄ Τζιαρτζιάνης), Κωτούλας Μ., Πρικάκης, Γρηγορίου (87΄Πατρίκου), Κούρο, Κουρούμαλος, Μπίκος, Κακαβίτσης, Τσετιροκλής (84 Βούκιας).

Διαιτητής ήταν ο κ. Τσέτσιλας από τα Γρεβενά με βοηθούς τους Φαλτάκα και Στεφούλη.

* Στοιχεία και φωτογραφίες από το goaltrikala.gr