Βαθμολογία

«Πρόθεσή μου να παραχωρήσω την ΑΕΛ»

Ο εκπρόσωπος της μεγαλομετόχου εταιρίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Βαγγέλης Πλεξίδας έκανε μια δήλωση στην «Ε» λέγοντας… «Δυστυχώς είμαι απογοητευμένος… Έκανα τα πάντα για να παίξει η ομάδα στα πλέι-οφ αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που έγινε στην Καρδίτσα. Δυστυχώς η ασφάλεια του κόσμου έκανε αρκετούς παίκτες δημοσίους υπαλλήλους. Τι εννοώ, όταν έφερνε η ομάδα ένα άσχημο αποτέλεσμα χάνοντας στις Σέρρες από τον Γάζωρο ή στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση έφταιγε ο Πλεξίδας για τον κόσμο και ποτέ αυτοί. Το άλλοθι για όλα ήμουν εγώ. Έχανε ένας παίκτης σε κενή εστία το γκολ έφταιγε ο Πλεξίδας, έκανε λάθος άλλος στην άμυνα πάλι εγώ έφταιγα. Δεν είναι σωστό και οι παίκτες έπρεπε να είχαν την πίεση του κόσμου και φάνηκε πέρυσι στο ξεκίνημα της περιόδου που ήταν όλα ήρεμα.

Δε ξέρω τι θα κάνω με την ομάδα αλλά πρόθεσή μου ήταν είτε έβγαινε στη Σούπερ Λίγκα, είτε έπαιζε πλέι-οφ, είτε πλέι άουτ, να την παραχωρήσω. Το ίδιο θα κάνω και τώρα αλλά είχα χρέος να τελειώσει η χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας ξόδεψα αρκετά χρήματα. Η ΑΕΛ κόστισε μαζί με το προπονητήριο εκαατομμύρια , τι να πω…

Αυτό που έγινε ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, δεν έχει ξαναγίνει…».

Ο κ. Πλεξίδας δεν θέλησε να πει περισσότερα παρά την πίεσή μας και μάλλον θα μιλήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Στον επίλογο μας είπε… «Πρέπει οι παίκτες να κερδίσουν και τη Ζάκυνθο και τον Ηρακλή. Αν δεν το κάνουν καλύτερα στον τελευταίο αγώνα να μείνουν στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε υψηλότερο προϋπολογισμό από τον Ηρακλή και μόνο η ΑΕΚ μας συναγωνίζονταν… Είμαι απογοητευμένος».

Πηγή: Ελευθερία
Του Σωτ. Κέλλα