Βαθμολογία

Λάμπαρντ: «Δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου»

Την απόφαση να αγωνιστεί για μία σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι πριν μεταπηδήσει στο πρωτάθλημα του MLS και τη New York City, θα έπαιρνε ξανά ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος δεν έχει μετανιώσει για την συγκεκριμένη επιλογή μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι.

Σταθερός στις αποφάσεις του φαίνεται πως είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν θεωρεί λάθος την απόφασή του να μεταβεί για μία σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτι πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Ο πρώην άσος της Τσέλσι χαρακτήρισε τον εαυτό του «τυχερό» που του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Αγγλίας, ενώ σημείωσε πως ανυπομονεί για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτό στη New York City, που θα «ανοίξει» το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι πολύ τυχερός για αυτό το κομμάτι της καριέρας μου, το να έρθω στη Σίτι. Ήταν κάτι που δεν το είχα προβλέψει ποτέ. Στα 36 που ζητήθηκε να έρθω στους πρωταθλητές και έναν σύλλογο με αυτό το κύρος. Είμαι χαρούμενος που συνέβη και είμαι ευχαριστημένος για το μέλλον και την ευκαιρία να πάω να παίξω στην Νέα Υόρκη», ήταν τα λόγια του 36χρονου Άγγλου.