Βαθμολογία

«Θέλω να παίξω ξανά με τον Βερτόνχεν»!

Τη στιγμή που η Σαουθάμπτον προσπαθεί να βρει άκρη με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την αγορά των δικαιωμάτων του, ο ίδιος απηύθυνε έμμεσο κάλεσμα στην Τότεναμ να κινηθεί για την απόκτησή του, τονίζοντας ότι θέλει να αγωνιστεί ξανά στο πλευρό του Γιαν Βερτόνχεν!  

Όλα αυτά και ενώ πριν λίγες μέρες είχε παραδεχθεί δημόσια ότι θα ήθελε να μείνει στους «Αγίους» και μετά το τέλος του δανεισμού του. Απ’ ότι φαίνεται όμως οι… σειρήνες από το Λονδίνο τον «ξεμυάλισαν» και προκειμένου να μην πει ξεκάθαρα ότι μετάνιωσε και θέλει να αγωνιστεί στην Τότεναμ, αναφέρθηκε στην επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον συμπατριώτη και πρώην συμπαίκτη του στον Άγιαξ.

«Θέλω να αγωνιστώ ξανά μαζί με τον Βερτόνχεν. Η μεταγραφή μου έχει πάρει παράταση για αργότερα, όχι τώρα. Η Ατλέτικο θα αποφασίσει για το μέλλον μου, αλλά θα ήθελα να μείνω στην Πρέμιερ Λιγκ. Υπάρχουν ορισμένες μεγάλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον, κάτι που σημαίνει ότι τα πηγαίνω καλά», ήταν το σχόλιο του Βέλγου μπακ που άναψε φωτιές στη Σαουθάμπτον!