Βαθμολογία

«Κύριε Ξηρόφωτε, αμαυρώνετε τον Πύρασο»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας και απάντησε στις καταγγελίες του Πυράσου και του Στέφανου Ξηφόφωτου. Η ομάδα της Πιερίας επισήμανε πως η συμπεριφορά του τιμωρημένου προπονητή της ομάδας της Νέας Αγχιάλου ήταν απαράδεκτη και πως αμαυρώνει την ιστορία του Πυράσου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας συγχαίρει την ομάδα του Πύρασου για την τυχερή αλλά ΠΑΝΑΞΙΑ ισοπαλία που κατέκτησε. Επί 3 συναπτά έτη, κανείς από το προπονητικό τιμ του Αχιλλέα δεν έχει αποβληθεί.

Ο προπονητής του Πύρασου Ξηρόφωτος που καθοδηγούσε ΞΑΝΑ την ομάδα του από την κερκίδα αφού εκτίει ποινή 2 μηνών από επεισόδια σε προηγούμενο αγώνα, περιστοιχιζόμενος από 4 «εύσωμους» συνοδούς του, λογομάχησε με τον έναν από τους δυο φιλάθλους του Αχιλλέα που βρισκόταν στην ίδια κερκίδα (οι άλλοι «36» βρίσκονταν στην απέναντι).

Στο τέλος δε του παιχνιδιού όντας τιμωρημένος, βρέθηκε και αυτός και οι συνοδοί του στον αγωνιστικό χώρο λογομαχώντας με όποιον έβρισκε μπροστά του. Ο Αχιλλέας επικαλείται γι αυτό, την μαρτυρία του παρατηρητή του αγώνα.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ»?

ΥΓ1: Ο δικός μας πάγκος δίνει εντολές μόνο εντός αγωνιστικού χώρου

ΥΓ2: Κύριε Ξηρόφωτε το μεγαλείο του Πύρασου είναι τεράστιο για να το αμαυρώνετε εσείς κάθε Κυριακή».