Βαθμολογία

«Κορυφαίος παίκτης ο Κέιν»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Χάρι Κέιν ο Γκάρι Κέιχιλ, στη σημερινή συνέντευξή Τύπου της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, εκφράζοντας την άποψη ότι αξίζει να ξεκινήσει ακόμα και βασικός. «Έχει κάνει εντυπωσιακή πρόοδο» ανέφερε από την πλευρά του ο Μίκαελ Κάρικ.

Ο επιθετικός της Τότεναμ κλήθηκε για πρώτη φορά στα «τρία λιοντάρια» και ο αμυντικός της Τσέλσι μίλησε με την εικόνα που έχει σχηματίσει από τις φορές που έχουν τεθεί αντίπαλοι, ενώ στάθηκε και στο χατ-τρικ που πέτυχε ο άσος των «spurs» στο 4-3 επί της Λέστερ το περασμένο Σάββατο (21/3).

«Τον έχω αντιμετωπίσει τρεις φορές αυτή τη σεζόν και είναι αλήθεια πολύ δύσκολο. Μπορεί να κινηθεί γρήγορα πίσω από την άμυνα, να κρατήσει τη μπάλα και χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια. Για εμένα έχει όλα όσο χρειάζεται ένας παίκτης για βασικός, Υπάρχουν τέσσερις που μπορούν να παίξουν και θα αποδεχθεί όποια απόφαση παρθεί. Το να πετυχαίνεις χατ-τρικ αμέσως μετά την πρώτη σου κλήση είναι ιδανικό. Η αυτοπεποίθησή του πρέπει να είναι στα ύψη. Είναι πραγματικά ένα κορυφαίος ποδοσφαιριστής» ήταν τα λόγια του Κέιχιλ. Για τον Κέιν μίλησε και ο Μίκαελ Κάρικ, ο οποίος τόνισε πως έχει μείνει εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που έχει κάνει φέτος.

«Η πρόοδος που έχει κάνει είναι εντυπωσιακή. Έχει ανέβει δύο με τρία επίπεδα και οι εμφανίσεις του όλο και βελτιώνονται» δήλωσε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.