Βαθμολογία

«Μας αρέσει να διαψεύδουμε τον κόσμο»

Όταν έφτασε το σημείο να θιχθεί ο εγωισμός τους, οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πείσμωσαν και έχουν καταφέρει μέχρι ένα σημείο να διαψεύσουν όσους έχουν μιλήσει άσχημα για τους ίδιους και την ομάδα, όπως δήλωσε ο Φιλ Τζόουνς.  

Ο Άγγλος αμυντικός που πάντα παίζει με πάθος και πολλές φορές με αυτοθυσία για το καλό του συλλόγου, πράγμα που του έχει προκαλέσει και προβλήματα τραυματισμών δίχως λόγο, αναφέρθηκε στην σταθερότητα που προσπάθησε να αποκτήσει η Γιουνάιτεντ μετά τη δύσκολη αρχή και στάθηκε στην κριτική που δέχονταν οι ποδοσφαιριστές.

«Όταν σου ασκεί κριτική ο κόσμος, τότε πεισμώνεις και θέλεις να τους διαψεύσεις όλους. Πάντα θα γίνεσαι στόχος κριτικής, είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Βρισκόμαστε σε έναν τεράστιο σύλλογο και όταν τα πράγματα δεν είναι καλά, τότε ο κόσμος θα σχολιάζει συνέχεια και θα σε βάζει στο στόχαστρο. Κάνουμε ένα επάγγελμα για το οποίο κρινόμαστε βάσει της εικόνας μας στο γήπεδο, όμως, απολαμβάνουμε να διαψεύδουμε τον κόσμο. Σε κάποιο βαθμό το έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα» ανέφερε ο Τζόουνς.