Βαθμολογία

Ράμσεϊ: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν»

Ο Άαρον Ράμσεϊ αρνείται να κουνήσει λευκή πετσέτα για τις ελπίδες της Άρσεναλ όσον αφορά τον φετινό τίτλο και τονίζει πως ο ανταγωνισμός στην Πρέμιερ Λιγκ είναι ο μεγαλύτερος λόγος που επιτρέπει σε οποιαδήποτε ομάδα να ελπίζει! Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στο -7 από την πρωτοπόρο Τσέλσι που όμως έχει ένας ματς λιγότερο.

Απομένουν οχτώ παιχνίδια για το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει χαρακτηρίσει την ομάδα του Βενγκέρ διεκδικήτρια του τίτλου και ο Άαρον Ράμσεϊ έδειξε να το ασπάζεται, τονίζοντας ότι την ελπίδα ουδείς τη στερεί από την Άρσεναλ.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στις δικές μας υποχρεώσεις και να μπορούμε να ελπίζουμε ότι οι αντίπαλοί μας θα στραβοπατήσουν... Πρέπει να παλέψουμε σε κάθε ματς μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε αυτό το πρωτάθλημα, κάθε ομάδα μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε αντίπαλο και γι' αυτό πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή ώστε να μη συμβεί σε εμάς και να συνεχίσουμε την πορεία μας. Έχουν συμβεί πολλά» ήταν τα λόγια του Ουαλού.