Βαθμολογία

Λάμπαρντ: «Κανένα άγχος από τον Πελεγκρίνι»

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι έχοντας και ένα παιχνίδι λιγότερο, ωστόσο ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν φαίνεται, σύμφωνα με τον Φρανκ Λάμπαρντ, να νιώθει πίεση ενόψει της τελικής ευθείας για το πρωτάθλημα.

Η κατάσταση δεν είναι υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, όντως έξι βαθμούς πίσω από την Τσέλσι, η οποία έχει και ένα ματς λιγότερο, αυτό κόντρα στη Λέστερ.

Μπορεί λοιπόν οι «πολίτες» να βρίσκονται αρκετά μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να αγχώνει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος φαίνεται να κρατάει την ηρεμία του, όπως σημείωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

«Νομίζω ότι ο Μανουέλ είναι πολύ ήρεμος. Μπορείτε να δείτε τη φύση του. Είναι πολύ έμπειρος και μπορεί να διαχειριστεί όλες τις πιέσεις. Έχει έναν καλό τρόπο και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για κορυφαίο μάνατζερ να μην κοιτάει ποτέ αν η πίεση κάνει την εμφάνισή της. Σε εμάς πάντως, σε καμία περίπτωση δεν μας μεταφέρει αυτή την αίσθηση», ήταν τα λόγια του Άγγλου μέσου.