Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Η ΑΕΛ είχε την κατοχή»

Το απόλυτο ως το φινάλε θέλει να κάνει η Αναγέννηση Καρδίτσας όπως τόνισε μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της ΑΕΛ ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Αναλυτικά ανέφερε:

«Σ’ ένα κρίσιμο και κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες, για την προσπάθεια που κάνει η δική μου ομάδα για να μπει στα πλέι-άουτ και για την ΑΕΛ που κάνει τη δική της προσπάθεια για να μπει στα πλέι-οφ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες και θα έλεγα ότι το έκανε πιο δύσκολο η βροχή, διότι όσο περνούσε η ώρα, ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους δικούς μου ποδοσφαιριστές για την τεράστια νίκη που πετύχαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Για μένα το πιο ουσιαστικό είναι οι τρεις βαθμοί που πετύχαμε γιατί μας δίνουν δύναμη, ψυχολογία και κουράγιο στο να διαχειριστούμε τα επόμενα δύο παιχνίδια που πλέον θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο για να μπούμε με καλύτερο συντελεστή στα πλέι άουτ. Όσον αφορά το παιχνίδι, σίγουρα η ΑΕΛ, στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και στα δύο ημίχρονα είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε φάσεις που οι περισσότερες ήταν από στημένες μπάλες. Αλλά όπως στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, έτσι και σήμερα, οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα, όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, αυταπάρνηση, θέληση, πάθος για να κρατήσουμε αυτό το πολύτιμο αποτέλεσμα και αυτή την πολύτιμη νίκη.

Πρέπει να ξεχάσουμε πάρα πολύ γρήγορα αυτό το παιχνίδι και πρέπει να ξεκουραστούν οι παίχτες διότι απέναντι σε έναν πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο, με εγνωσμένης αξίας παίχτες δώσανε πάρα πολλά.  Ήδη υπήρχε η κούραση και θεωρώ ότι αυτό φάνηκε όσο περνούσε η ώρα για τη δικιά μου ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι παίχτες έδειξαν πάθος, αυταπάρνηση και μπορέσανε να κρατήσουνε αυτή την πολύτιμη νίκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που για άλλη μία φορά ήταν κοντά στην ομάδα και τη στήριξε και να’ναι σίγουρος ότι εμείς καθημερινά μοχθούμε με γνώμονα πάντα το καλό της ομάδος.

Ο άμεσος στόχος είναι η συμμετοχή μας στα πλέι άουτ κι από εκεί και πέρα κοιτάζουμε να οργανωθούμε και να μπορέσουμε μέσα από τη διαδικασία να σωθούμε που θα είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Να ευχηθώ στην ΑΕΛ και στον Σούλη Παπαδόπουλο να πετύχει το στόχο των πλέι-οφ και πραγματικά τα καλύτερα για την ομάδα της Λάρισας».

Πηγή: karditsasportiva.gr