Βαθμολογία

Το βιολί τους οι Αμπελόκηποι

Ακόμα μια νίκη πήραν οι Αμπελόκηποι στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, αυτήν την φορά κερδίζοντας εκτός έδρας το Πουρνάρι, με σκορ 1-2.

Μόλις στο 8ο λεπτό, ο Δόνος άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 0-1, έπειτα από σέντρα του Ντε Λα Ρόσα, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Κώστα Μπακατσή, προσπάθησε να απειλήσει με τον Παπαρίση, ωστόσο στο 79’ η ομάδα της Λάρισας έκανε δύο τα τέρματα της, όταν ο νεαρός Μπαμπατζιάς με πολύ όμορφη προσωπική ενέργεια, πέρασε τρεις αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το μόνο που κατάφερε να κάνει το Πουρνάρι, ήταν να μειώσει στο 85ο λεπτό του αγώνα, όταν κέρδισε πέναλτι για χέρι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ζιούστης, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αναγέννηση Πουρναρίου(Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Κρητικός Θεοφ., Ζαϊρές, Δημουλός(60’ Γεροκώστας), Πατσώνης, Βασίλεβ, Τατίας, Τσαμούρας(83’ Ρακιντζόγλου), Ζιούστης, Μπούφης, Παπαρίσης(80’ Κρητικός Μιχ.).

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας, Τσάκε Ερ., Κουσιάς, Μπλάνας Ν., Δόνος, Μπαμπατζιάς, Ποτόσογλου(80’ Τσάκε Εν.), Χιούσα(72’ Δούκας), Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης Β.(90’+2’ Παπαδημητρίου).

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Κοντοβασίλης, Τσιρογιάννης.

Γιώργος Μητσιούλης