Βαθμολογία

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το Κουλούρι!

Ο Άρης Κουλουρίου συνεχίζει τις ανοδικές… πτήσεις και την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Ανθούπολης κέρδισε με σκορ 0-2 τον Τοξότη!

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι είναι πλέον σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας και πλέον βλέπουν κατάματα τον υποβιβασμό στην Γ’ ΕΠΣΛ. Από την άλλη το Κουλούρι ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο τέλος πανηγύρισε μια σπουδαία και σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 5’ ο Κοτάκος είχε οριζόντιο δοκάρι. Στο 30’ ο Γκρέτσης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά ο τελευταίος απέκρουσε! Στο 55’ ο Κάτσης έκανε το σουτ η μπάλα λίγο άουτ. Στο 65’ ο Τσούτσος έκανε ένα καλό σουτ, απέκρουσε ο κίπερ. Στο 80’ ο Γκρέτσης με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1) και στο 93’ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι και μετά μέσα (0-2).

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Δήμου, Τσακνάκης, Ράπτης, Σαπουνάς, Νταναβάρας (70’ Κάνο), Τσούτσος, Κορομηλάς, Τάκα, Τσέλα.

Άρης Κουλουρίου (Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος, Νεράντζης (85’ Νάκος), Λαζάρου, Χάμος, Κάτσης, Σιδηρόπουλος, Τζιότζιος, Κοτάκος, Γκρέτσης, Μπακαβέλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτρούλης, Τσιαπλές, Τσατσαρώνης.