Βαθμολογία

Γκολ και θέαμα στο Καλαμάκι

Νίκη με σκορ 4-3 πήρε το Καλαμάκι απέναντι στον Πανιώνιο, στο παιχνίδι του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7’ με τον Αλέκο Σφέτσο, όμως η ομάδα της Λάρισας ισοφάρισε στο 11’ με τον Γιώργο Κίτσα. Ο Δημόπουλος, έβαλε μπροστά τον Πανιώνιο στο 18’, με το 1-2, να μένει ως σκορ ημιχρόνου.

Στο 55’ ο Κωσταρέλος, έκανε το 2-2 για το Καλαμάκι, ενώ στο 80’ ο Θωμάς Καράτζιος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους, σημειώνοντας το 3-2. Στο 83’ ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 3-3 με εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Ελιζόπουλου. Το τελικό 4-3 για το Καλαμάκι, διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό ο Αλέκος Σφέτσος, χαρίζοντας έτσι την νίκη στην ομάδα του.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Τζαβέλας(80’ Παπακανάκης Κ.), Καράτζιος Θ., Νταμήτρος, Καλόγηρος, Γούργος, Φλαμούρ(85’ Γαργάλας), Ρόιδος, Κωσταρέλος(65’ Καράτζιος Γρ.), Σφέτσος Αλ., Σφέτσος Κ.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Ράπτης, Ελιζόπουλος Ν., Στρατής Ν., Καρδαμίλης Δ., Μπαστούνης(80’ Καρδαμίλης Ν.), Σκέντζας Ηλ., Κανής, Κίτσας Γερ., Κίτσας Γ.(60’ Γκόλτσος, λ.τ.), Στρατής Χρ., Δημόπουλος.

Διαιτητής: Δρυστέλλας Βοηθοί: Κοτούμπας, Ντανταλής.

Γιώργος Μητσιούλης