Βαθμολογία

«Χόρευε» στην βροχή η Ομόνοια!

Με ένα μεγάλο σκορ (4-0) η νεανική ομάδα της Ομόνοιας επικράτησε στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας του Μελισσοχωρίου και ανέβηκε στην βαθμολογία.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι πιτσιρικάδες του Λάζαρου Λαζαρίδη έπιασαν εντυπωσιακή απόδοση, και πραγματικά «χόρευαν» στην βροχή! Πέτυχαν τέσσερα όμορφα γκολ και πήραν ψυχολογία για τη συνέχεια! Από την άλλη το Μελισσοχώρι έκανε φιλότιμη προσπάθεια αλλά μάλλον δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια βαριά ήττα.

Στο 22’ έκανε την πάσα ο Γκόνας στον Μπίλη και εκείνος με εκπληκτικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Ένα λεπτό μετά ο Βαλώζος Β. έκανε το κόρνερ, ο Λιάγκας το σουτ ο κίπερ σε κόρνερ.

Στο 26’ ο Γιαννάκος το σουτ, έδιωξε ο κίπερ και στην επαναφορά δεν μπόρεσαν οι παίκτες της Ομόνοιας να εκμεταλλευτούν την αδράνεια. Στο 29’ πάσα του Γκόνα στον Μπέτση ο τελευταίος είχε δοκάρι.

Στο 37’ ο Καραπέτσας ανέτρεψε τον Κυριακίδη και ο ίδιος από τα έντεκα βήματα έκανε το 2-0. Στο 41’ ο Χιμουλάρι έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Τοσιούδης έκανε το σουτ ανενόχλητος η μπάλα άουτ.

Στο 53’ ο Μπέτσης έδωσε στον Γκόνα και αυτός με δυνατό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-0). Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 57’ ο Γκόνας που με προβολή έκανε το 4-0, ύστερα από πάσα του Πιτσίλκα.

Ομόνοια (Λάζαρος Λαζαρίδης): Κοσμάς, Γκόνας (78’ Πράττος), Μπέτσης, Κυριακίδης, Γιαννάκος, Δούρος, Σέτζας, Στραβέλας (65’ Βαλιάκος), Μπίλης, Πιτσίλκας, Θανάσης.

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Ηλίας Αράπης): Γάτσιος (46’ Ζούμπος), Βαλώζος Β., Χιμουλάρι, Παναγιωτόπουλος (29’ Μπόλος), Καραπέτσας, Σαμαράς, Ευαγγέλου, Λιάγκας, Τοσιούδης, Κουτσογιάννης (56’ Ζαφειρίου), Ζαφειρούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Τέγος, Καλισόπουλος.