Βαθμολογία

Παπαδόπουλος: «Ήταν δύσκολα εξ αρχής»

Κανένα παράπονο δεν είχε από τους παίκτες του ο Σούλης Παπαδόπουλος μετά την ήττα (1-0) από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω αφού ευχηθώ περαστικά στον Κωνσταντίνο-Ραφαήλ που νοσηλεύεται σε ογκολογικό κέντρο. Έπρεπε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Όταν ήρθα στην ομάδα ζήτησα το 5 στα 5 και σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυριάρχοι στο παιχνίδι και είχαμε κλασικές στιγμές για να πάρουμε το παιχνίδι. Και στη φάση του δοκαριού και σε άλλες περιπτώσεις.

Ξέραμε ότι το γήπεδο θα είναι ακατάλληλο και προσπαθήσαμε να γεμίσουμε στην αντίπαλη περιοχή. Θέλαμε να κερδίσουμε ή τουλάχιστον να μην χάσουμε σε αυτό το ματς για να κρατούσαμε την τύχη στα χέρια μας. Η αντίπαλη ομάδα δεν έκανε καμία κλασική φάση πέραν του γκολ, δεν κέρδισε ούτε ένα κόρνερ στο παιχνίδι, νομίζω ήμασταν καλύτεροι αλλά δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο.

Θα δώσουμε τα πάντα στη συνέχεια για να μπούμε στα play-off. Ξέρω πως ήταν δύσκολα τα πράγματα από την αρχή που ήρθα στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Δεν έχω κανένα παράπονο από του ποδοσφαιριστές. Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως σε τρία ματς έχουμε 5 δοκάρια, 5 γκολ κι έχουμε δεχτεί 1 από το οποίο χάσαμε το παιχνίδι. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο».