Βαθμολογία

Γιάννουλη και Φαλάνη απέσπασαν από έναν βαθμό

Το πρωί της Κυριακής διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δήμητρα Γιάννουλης και τον Φαλανιακό με τις δύο ομάδες να αποσπούν από έναν βαθμό (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς στο πρώτο μέρος είχε αρκετές μονομαχίες στο κέντρο, αν και η Γιάννουλη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, μόλις μία καλή στιγμή καταγράψαμε στο 21’ όταν ο Θώμος έκανε τη σέντρα και ο Καραβασίλης έγινε κάτοχος, αλλά το σουτ του μέσα από την περιοχή βγήκε άουτ. Στο 28’ η πρώτη καλή στιγμή για την Φαλάνη με τον Φατούρα να χάνει μοναδικό τετ α τετ αφού είχε εξουδετερωθεί και ο Παναγιωτόπουλος.

Στην επανάληψη στο 58’ το γκολ για την Γιάννουλη, με τον Φατούρα να δίνει ωραία σέντρα στον Μανάκα και αυτός με πλασέ να κάνει το 1-0. Στο 69’ πάλι ο Μανάκας από το κέντρο έβγαλε κάθετη μπαλιά στον Κοταρέλλα και αυτός βρέθηκε τετ α τετ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και άουτ.


Η Φαλάνη ανέβασε στροφές και στο 76’ ο Χριστιανίδης έκανε τη σέντρα από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Καλούση, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε ο Αλεξανδρής και έκανε το 1-1. Στο 91’ για τη Γιάννουλη, ο Φατούρας έκανε σέντρα από αριστερά, ο Μανάκας πήρε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Πουτσιάκας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος (37’ λ.τ. Σαρακατσάνης), Νασιάκος, Φατούρας, Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Καραβασίλης, Μανάκας, Μπαμπάλης, Κοταρέλλας, Σπανός.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας (73’ Πανταζής), Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Κόκκινος, Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Μπλέντι, Βαρσάμης, Ιγγλέζος, Σακελλαρίου (46’ Αλεξανδρής).

Διαιτητική τριπλέτα: Καρδούλας, Γκανάτσιου, Αναστασίου.