Βαθμολογία

Άσχημο αποτέλεσμα για τον Δωτιέα!

Σε έναν πολύ «βαρύ» αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, ο Δωτιέας Αγιάς ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο παιχνίδι, που είχαν ευκαιρία μόλις στο 10΄ σουτ του Κολιάκη η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σταυράκη άουτ. Η ομάδα του Δημήτρη Μπαλάφα συνέχισε την πίεση, και στο 20΄ μετά από πάσα του Μπενίσκου ο Κολιάκης από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ.

Στο 25΄ σουτ του Δάρδα άουτ, και στο 39΄ νέο σουτ του Γήτα η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Στο 40΄ ο Πάνος από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα ο Κολιάκης έκανε την πάσα στον επερχόμενο Γήτα και αυτός με σουτ από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σταυράκη (1-0). Στο 48΄ σέντρα του Κολιάκη κεφαλιά του Γήτα από καλή θέση η μπάλα περνά εκατοστά από το κάθετο δοκάρι άουτ. Στο 50΄ απευθείας φάουλ του Πετρουζέλλη έδιωξε σε κόρνερ ο Σιαράβας. Στο 66΄ σουτ του Φώτη από καλή θέση άουτ.

Στο 88΄ σέντρα του Τσιρογιάννη, κεφαλιά του Κουβελά μπλόκαρε ο Σιαράβας, και στο 94΄ σέντρα-σουτ του Τσατσαλίδη η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Σιαράβα άουτ.

Εθνικός Φιλιππιάδας (Δημήτρης Μπαλάφας): Σιαράβας, Γατσέλος, Δάρδας (79΄Κολιός Π.), Πάνος (77΄Τσακανίκας), Λέντζος, Λάππας  (62΄Φώτης), Μαλλάτος, Μπενίσκος, Γήτας, Κολιάκης.

Δωτιέας Αγιάς (Μίλτος Ζιάκκας): Σταυράκης, Λαΐος, Μπαρούτας, Τσάκαλι, Κοκκίνης, Πετρουζέλλης, Τσατσαλίδης, Κατσίκης, Κουβελάς, Ουέλιγκτον (79΄Γκίκα), Κράβαρης (55΄Τσιρογιάννης).

Διαιτητής: Τσιάκος (Θεσπρωτίας). Βοηθοί: Αντωνίου-Θανασιάς (Ηπείρου).