Βαθμολογία

Νίκη ελπίδας για τον Φιλοκτήτη!

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας επικράτησε με σκορ 0-1 στην έδρα του αδιάφορου Αετού Μακρυχωρίου και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για παραμονή! Το πρώτο ημίχρονο ήταν για τον Φιλοκτήτη, αφού στο 29’ ο Γεωργούλας μετά από πάσα του Πασιά Π. έκανε με πλασέ το 0-1.

Στο 30’ και 35’ ο Γκουντάρας έκανε ωραία σουτ, έβγαλε όμως ο Καλαμάτας και επίσης στο 60’ το πολύ δυνατού σουτ του Πασιά Δ. εξουδετέρωσε ο νεαρός και εξελίξιμος Καλαμάτας. Για τους γηπεδούχους μία καλή στιγμή στο 50’ με τον Νικούλη, η μπάλα όμως πέρασε ξυστά άουτ. Και στο 75’ το σουτ του Παυλόπουλου πέρασε στο δοκάρι. Έτσι το ένα γκολ έφτασε για τους φιλοξενούμενους να πάρουν τη νίκη.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Αλεξόπουλος, Καρκαντάς, Χρόνης (67’ Γιαννακόπουλος), Παυλόπουλος, Μποζώνας, Τέας, Νικούλης (60’ λ.τ. Τζήκα Ι.), Τζήκα Α., Μητσογιάννης, Αργύρης.

Φιλοκτήτης Μελιβοιας (Αποστόλης Έξαρχος): Ζιούρκας, Πασιάς Π., Πασιάς Δ., Κατσιάνος, Γκουντάρας Η. (70’ Γκουντάρας Ν.), Λιάκος, Σουφχάρας, Παπαηλίας, Γεωργούλας (65’ Γκιουρσάνης), Σιμψιρής, Λουκανίκας (70’ Μπενίκης).

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Μακρής, Καραμαγκιόλας.

Βάσω Γκατζούλη