Βαθμολογία

Μεγάλο διπλό για τον Ηρακλή

Δύσκολα πέρασε ο Ηρακλής Λάρισας απο την έδρα του Βλαχογιανίου με 1-2. Το γκολ του Πατσιωτού δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους αφού οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή.

Μόλις στο πέμπτο λεπτό ο Λιόλιος θα βρει τον Πατσιωτό ο οποίος με ένα τακουνάκι ποίημα θα κάνει το 1-0. Στο 12’ ο Πατσιωτός θα κάνει το σουτ με την μπάλα ίσως να πέρασε την γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο θα γίνει η ανατρόπη. Πρώτα ο Αναγνώστου με αυτογκόλ στο 66’ θα ισοφαρίσει το παιχνίδι. Στο 75’ θα ολοκληρωθεί η ανατροπή με πέναλτι που έκανε ο Ιωαννίδης. Ο Ζεφειρίου θα το εκτελέσει και θα κάνει το τελικό 1-2.Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία για τρίτο γκολ με τον Ζαφειρίου και τον Γιαννακόπουλο αλλά το σκορ θα μείνει ως έχει.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Τσακαλής, Μήσιος Δ., Αναγνώστου, Καρατζιόλης (85’ Παναγιώτου), Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Πατσιωτός, Δήμος (75’ Κουρούμαλος).

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Τσότσος): Μαγαζιώτης, Γιαννακόπουλος, Πότσης, Ντονούδης, Καρλιάμπας, Τσέλιγκας, Κόλιας, Ζαφειρίου, Νάστας (46’ Κούρτης), Φιλλίπου (75’ Αθανασόπουλος), Τσιάτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Καρακώστας, Τσακνάκη.

Βασίλης Παπαχατζής