Βαθμολογία

Καληνύχτα… play off

Οδυνηρή ήττα για την ΑΕΛ στην Καρδίτσα! Με ένα παιδικό γκολ που δέχθηκε στο 77’ έχασε τις όποιες ελπίδες για συμμετοχή στα play off. Γι’ ακόμη μία φορά η ΑΕΛ δεν κέρδισε ένα ντέρμπι και κάπως έτσι τελειώνουν τα όνειρα. Εκτός του δοκαριού στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να παίξει όπως θα έπρεπε σε ένα ντέρμπι ζωής και θανάτου!

Το φιλμ του αγώνα

12' Δοκάρι για την ΑΕΛ. Εκτέλεση φάουλ του Ελιομάρ με γέμισμα στην περιοχή, ο Μελισσάς έκανε την κεφαλιά που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια το σουτ του Κοντοδήμου έφυγε άουτ.

21' Ευκαιρία για την Αναγέννηση μετά από γέμισμα του Μπιτέλη στην περιοχή και κεφαλιά του Βουτσιά από το σημείο του πέναλτι που πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία της ΑΕΛ

35' Σουτ του Πινδώνη από 25 μέτρα, η μπάλα περνά ελάχιστα πάνω από την εστία της Αναγέννησης.

45' Γύρισμα στην περιοχή της ΑΕΛ, ο Τζέκος δεν προλαβαίνει να κάνει την προβολή στο πρώτο δοκάρι και με την βοήθεια των αμυντικών του μπλοκάρει ο Αποστολίδης.

53' Ευκαιρία για την ΑΕΛ Εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Μελισσάς έπιασε πάλι την κεφαλιά ένα μέτρο από την εστία, αλλά δεν κατάφερε να την σπρώξει στα δίιχτυα και έδιωξαν οι αμυντικοί της Αναγέννησης, όπως και στο δεύτερο σουτ του Μπόγιοβιτς που έφυγε πάλι κόρνερ.

73' Παράλληλη σέντρα του Κοντοδήμου από αριστερά, η μπάλα κυλά χωρίς να βρεθεί κανείς στην πορεία της για να την σπρώξει στα δίχτυα.

77' Γκολ 1-0. Ο Πέεφ έφυγε στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΛ, μπήκε στην περιοχή, κέρδισε τις κόντρες και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς (62' Σκόνδρας), Βουτσιάς (76' Μαυρίας), Σαΐν, Τζέκος, Μπιτέλης (56' Κουλίδης), Πέεφ. 

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας (79' Παμλίδης), Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Πινδώνης (68' Μπανούσης), Σερζίνιο, Ελιομάρ (88' Ρίστοβιτς), Πίντο, Μπόγιοβιτς.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας). Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Λάμπρου (Αν. Αττικής)