Βαθμολογία

Δίκαια νικητές

Ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων είχε ένα εύκολο πρωινό απέναντι στον Κεραυνό Παραποτάμου αφού τον κέρδισε 3-1. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και πολύ θέαμα.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Πρώτα ο Σαλγκάμης στο 31’ με σουτ θα γράψει το 1-0. Το 2-0 θα γίνει πέντε λεπτά αργότερα από τον Παναγιώτου. Το γκολ το αφιερώνει στην γυναίκα του που περιμένει τι παιδί του. Το ημίχρονο θα κλείσει με ένα δοκάρι του Βιλανάκη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 65’ με το πλασέ του Κόκκινου ύστερα απο πάσα του Καπετάνιου. Όμως τρία λεπτά αργότερα ήρθε ο Αμαλαριώτης να κάνει το τελικό 3-1. Ο Βιλανάκης είχε και άλλο δοκάρι με το σκορ να μένει ως έχει.

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Βίλης, Πλαγιάς, Παναγιώτου, Μούμος, Τσιφλίζογλου, Μούμος, Κουσιάς (87’ Ευαγγέλου), Χατζής (83’ Γαδιτσάκης), Αμαρλριώτης(89’ Σουλτσιώτης), Βιλανάκης, Σαλγκάνης.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Κουκουτσέλος (83’ λ.τ Σαϊτης), Κουκουλιάς, Δαλακόνης, Κολοβός, Παππάς (45’ λ.τ Καρανίκας), Τσιουτσιούμης (40’ λ.τ Σερίφης), Τάκε, Κόκκινος, Συκιώτης, Καπετάνιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρμασόπουλος, Παπαδημητρίου, Νατσιούλας.

Βασίλης Παπαχατζής