Βαθμολογία

Πήρε μόνο το βαθμό η Νίκαια

Η Νίκαια κατάφερε να αποσπάσει έναν μόνο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία απέναντι στην μαχητική Δάφνη Γλαύκης (1-1). Το πρώτο μέρος είχε μόνο το γκολ. Στο 22’ σέντρα του Πρίφτη, ο Πίρε με πλασέ έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη η Νίκαια ανέβασε στροφές, στο 55’ τον Τριανταφυλλόπουλο πρόλαβε ο Κουκούτσης. Στο 70’ ο Αγγελακόπουλος βρέθηκε μόνος του αλλά τον πρόλαβε ο Τζουβάρας. Στο 73’ και στο 75’ τον ίδιο παίκτη εξουδετέρωσε ο Τζουβάρας και στο 84’ πάλι σουτ του Βράκα έβγαλε ο Τζουβάρας. Στο 85’ το 1-1 από σπάσιμο του Γκερελιώτη μέσα στην μικρή περιοχή βρήκε τον Χριστοδούλου που έφερε το ματς στα ίσια. Στο 90’ ο Βέρας έχασε απίστευτη ευκαιρία στέλνοντας τη μπάλα δίπλα στο δοκάρι και στο 94’ έσπασε ο Ολομάνι στον Γκατζούλη Λ. αλλά αυτός την έστειλε άουτ.

*Από το 60' η Γλαύκη αγωνίστηκε με 10 παίκτες αφού ο Τσιώλης Ε. δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη.

ΑΕ Δήμου Νίκαιας (Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Δεμέστιχας, Χονδρονάσιος, Γκατζούλης Δ., Τίκας (46’ Ολομάνι), Γκουζιώτης (88’ Γκερελιώτης), Χριστοδούλου, Τριανταφυλλόπουλος (85’ Βέρας), Γκατζούλης Λ.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Τσιώλης Ε., Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Βεργής (75’ Κουτής), Βράκας Ν., Πίρε, Μπατζογιάννης, Τσιώλης Ν. (55’ Αγγελακόπουλος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος, Καραμπούλας, Πατέτσος.       

Βάσω Γκατζούλη