Βαθμολογία

Και τα δύο γκολ από την άσπρη βούλα…

Ηρακλής Χάλκης και Αχιλλέας Φαρσάλων αναδείχθηκαν ισόπαλοι την Κυριακή το πρωί με σκορ 1-1 με τα δύο γκολ να σημειώνονται από το σημείο του πέναλτι.

Ενδιαφέρον παιχνίδι, αν και σκληρό και ανοιχτό και για τις δύο ομάδες. Από νωρίς ξεκίνησαν οι φάσεις, στο 13’ τα Φάρσαλα άνοιξαν το σκορ και στο 60’ ισοφάρισε η Χάλκη.

Στο 6’ πρώτη καλή στιγμή για τα Φάρσαλα, ο Βούλγαρης πλάσαρε πάνω από τον Χαβίλα, έδιωξαν πάνω στην γραμμή, ο Μπένος πήρε το ριμπάουντ, έβγαλε σε κόρνερ ο κίπερ της Χάλκης. Στο 13’ από πάσα του Σβερκούλη, βγήκε τετ α τετ ο Βούλγαρης, ανατράπηκε, δόθηκε πέναλτι και ο ίδιος έκανε το 0-1.

Στο 18’ ο Αχιλλέας διαμαρτύρεται για τον Θεοχάρη που ανατράπηκε, αλλά δεν δόθηκε. Καλές στιγμές για την Χάλκη είχαν ο Ζησάκης και Κουσιώρας Ν. Στο 60’ κέρδισε πέναλτι ο Βογιατζής Σ. εκτέλεσε ο Παπαδημητρίου και έφερε το ματς στα ίσια. Στο 65’ ο Σβερκούλης έκανε το σουτ, εντυπωσιακά απέκρουσε ο Χαβίλας.

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Κουσιώρας Κ. (40’ Γούπος), Κουσιώρας Ν., Βογιατζής Χ., Τσίρκας, Παπαδημητρίου, Ζησάκης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας, Τσανάκας Α., Τλούπας, Τσούλης, Πατσιούρας, Κομισόπουλος, Κατσανάκης (68’ Βόπης), Σβερκούλης, Βούλγαρης, Θεοχάρης, Μπένος (68’ Ζαγγανάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Δεληγιάννη, Χατζηλιώντας.

Bάσω Γκατζούλη